Når du besøger Lampedusa indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på lampedusa.dk og til at understøtte vores markedsføring.

Her kan du læse om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af personlige kundeinformationer på lampedusa.dk sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

lampedusa.dk registrerer automatisk IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på websiden. Når og hvis du logger ind, registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang.

Vi bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der bistår os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af lampedusa.dk og gøre det til en bedre oplevelse for dig.

Fortrolighed

Personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail indtastet i forbindelse med brugeroprettelse/køb hos Lampedusa.dk, bruges udelukkende til at sende ordre og ved eventuel henvendelse i forbindelse med reklamation mv.

Du har altid mulighed for at henvende dig til Lampedusa´s kundeservice for at få af vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende os en e-mail på [email protected] Ønsker du vi sletter oplysningerne, skal det fremgå tydeligt i din mail.

Persondatapolitik

Følgende retningslinjer gælder for håndtering af data og oplysninger hos Lampedusa.dk

Kun når du selv indtaster personlige data (ved brugeroprettelse eller bestilling), modtager Lampedusa.dk personlige oplysninger om dig.

Lampedusa.dk videregiver ikke persondata (navn, adresse, telefon, e-mail) til tredjepart dog undtaget GLS som vi sender pakker med

Lampedusa.dk får aldrig adgang til indtastede informationer omkring betalingskort. Alle transaktioner håndteres krypteret igennem Quickpay

Du kan til enhver tid tage kontakt til vores kundeservice og bede dem slette dine personlige oplysninger.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik under vores handelsbetingelser.

………………………………………..

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på Lampedusa.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Mobilnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Michaels Elservice ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på Lampedusa er Gitte Johansen

Alle oplysninger som vi registrere for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven. Ingen personlige oplysninger som du indtaster, vil på noget tidspunkt blive videregivet til tredjepart og forbliver inden for EU.
Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret. Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos Michaels Elservice Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-mail [email protected]

lampedusa.dk indsamler informationer fra brugere fra forskellige kilder:

Fra cookies når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger.

Fra køb, f.eks. demografiske data, e-mailadresse, betalingsinformationer, elementer, ordrebeløb, rabatniveau, mærker og hyppighed. Inkluderet er afsendelse af transaktions-e-mails, f.eks. ordrebekræftelse, forsendelsesbekræftelse og refusionsbekræftelse.

Fra brugeradfærd og -engagement i den afsendte kommunikation (e-mail, SMS, direct mail eller telefon), f.eks. åbningshastighed, klikhastighed og tid brugt på læsning af e-mailene, afsenderdomæne og type af e-mailklient.

Fra brugere der udleverer oplysninger om sig selv (f.eks. ved tilføjelse af et favoritmærke eller informationer til kundeprofilen)

Fra kreditvurdering fra tredjepartsvurderingsvirksomhed.

Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:

Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som en kunde eller bruger af vores service – som f.eks. køb, fakturering og kundeservice

Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via e-mail, chat eller telefon. Besvare spørgsmål i forhold til din ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede kunden.

Markedsføring. At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via web, e-mail, SMS, direct mail, telefon og via tredjepartsmarkedsføring.

Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Lampedusa, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på lampedusa.dk, udvikling af nye funktioner, services og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores websites, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til aggregerede statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kundes præferencer.

Bedrageri og risiko. For at forhindre bedrageri og udføre risikovurdering.

Lovgivning. For at overholde gældende lovgivning.